Vanlige spørsmål

Hvor er galleriet?

Galleri Wenzel finnes foreløpig kun på nett. Jeg jobber med å finne en ledig vegg der jeg kan vise frem motivene i fysisk form.

Hvem trykker bildet?

Trykkene blir produsert av Fineartprint AS i Stavanger. Trykkeriet har kunst og fotografi som lidenskap og samarbeider med gallerier og fotografer over hele landet. 

Hvor lenge må jeg vente på leveransen?

Når du legger inn en bestilling på Galleri Wenzel, vil trykkeriet normalt produsere bildet innen 48 timer. Du kan regne med å få pakken levert hjem etter 5 til 7 virkedager.

Kan jeg få bildet ferdig innrammet?

Ja, ved levering av bilde i Møre og Romsdal kan dette organiseres. Ta kontakt med meg for nærmere avtale.

Til andre steder i landet, dessverre har jeg ingen løsning for distribusjon av rammer og glass og kan derfor ikke tilby dette i første omgang.

Hvorfor hvit kant?

Alle motivene selges med en 5 cm hvit kant, og størrelsene oppgitt inkluderer dette. Dersom trykket går rett inn i en ramme, gir dette luft rundt motivet. I tillegg gjør den hvite kanten det mulig å montere trykket med passepartout.

Jeg anbefaler å montere trykket uten passepartout i en dyp ramme med avstandslist mellom glass og trykk.

Hvorfor begrenset opplag?

Et fotografi kan trykkes et ubegrenset antall ganger, men jeg ønsker allikevel å begrense antallet motiver jeg selger. Dette gjør jeg for å få en naturlig fornyelse i katalogen, der populære motiver går ut og tvinger meg til å finne nye motiv. 

Fant du ikke spørsmålet ditt?

Send gjerne mail til mail@wenzel.no